Vem står för Relfie?

Pernilla

Jag som driver Relfie heter Pernilla och jag tycker om ett liv som levs i samklang med både natur och människor. Men det är inte alltid så lätt att vara människa. Ibland gör eller köper vi saker som inte är bra för vår planet. Men jag vet att många med mig försöker så gott man kan för att bidra till en medveten konsumtion och välja produkter med omsorg och glädje. Låt oss njuta av vår stund på jorden, utan att det kostar våra barns framtid!

                                                                                                                                                                      

     Varumärken

Vi är stolta över att vara de som tog SODASAN till Sverige. Sedan 2014 har vi varit distributör för hela sortimentet från SODASAN. Nu är vi svenska distributören för sortimentet inom SODASAN Cosmetic och SODASAN Living. SODASAN är riktigt bra produkter med ett geniunt engagemang för vår planets välmående. 

Förutom de varumärken som vi representerar säljer vi också andra handplockade varumärken som vi vill lyfta fram och som går fint ihop med våra produkter.

 

     Företaget som vi kallar Relfie

Vi är stolta över vårt namn - Relfie. När vi skulle döpa företaget så tänkte vi att allt som finns står i relation till någon eller något, utan undantag. Planetens resurser står i relation till och är avgörande för vår existens och allt ingår i livets kretslopp. Allas våra val påverkar någon eller något. Vi kan se allt liv i ett relationsfält, som ett stort nätverk. Ur denna bild formade vi begreppet Relationfield som vi förkortade till namnet RELFIE. 

Vi vill erbjuda våra kunder varor av hög kvalité. För oss betyder hög kvalité miljövänliga produkter, eko, som tillverkas under rättvisa förhållanden, reko. Därför är vi angelägna om att vara öppna och informera så mycket vi kan kring våra produkter. Vi vill se en värld som värnar om djuren och att inga barn utsätts för gifter. Vi är övertygade om att vi behöver konsumera färre men bättre ting. Därför arbetar vi aktivt för en medveten konsumtion.

Vi är ingen koncern med stora ekonomiska resurser. Men vi hoppas att vi ska följas åt på resan och ser fram emot ett bra och långvarigt samarbete för en bättre värld!

Vi är en del av samhället vi lever i och vi vill bidra till att man skall kunna handla – eko och reko.

 

Frog on Leaf

 

 "Världens grodor håller på att försvinna. 
Det största massutdöendet sedan dinosaurierna försvann pågår just nu. 
Det är en oerhört känslig djurgrupp och samtidigt en känslig indikator för vad som är sjukt i vår miljö", säger Göran Nilsson, professor i zoologi på Universeum i Göteborg (till TT, 2008)

Minsta ordervärde

Lägsta order som vi kan hantera är 200 kr. Men SODASAN kan du även handla hos exempelvis

Apotea.se eller Bodystore.com

De levererar dessutom fraktfritt.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva