Produkter   » Tvätt » Tvättmedel flytande » Produkt
ekologisk GALLTVÅL 100 g - SODASAN

ekologisk GALLTVÅL 100 g - SODASAN

ekologisk GALLTVÅL 100 g - SODASAN

Det ekologiska fläckborttagningsmedlet GALLTVÅL från SODASAN är en fast tvål innehållande oxgalla som kan användas på alla typer av textilier, för att ta bort fläckar av gräs, blod, bläck, choklad, fett, frukt osv. Gnugga galltvålen på den blöta fläcken och låt den verka en stund. Skölj sedan noggrant textilen eller tvätta i tvättmaskinen. Ekologiska GALLTVÅL från SODASAN är även lämplig till ömtåliga textilier såsom ull och silke. Gnugga tvålen försiktigt på fläcken och låt den inte verka allt för länge. Kontrollera textilierna innan användning så att de är färgäkta. Om du är osäker, prova på ett mindre synbart ställe först. Följ textiliernas skötselråd. Produkten är inte vegan.

Bra för människan

Gjord av ekologisk vegetabilisk tvål av hög kvalité
Effektiv fläckborttagning
Inga enzymer eller genmodifierade ingredienser
Inga färgämnen eller konserveringsmedel

Bra för miljön

Ekologiska GALLTVÅL från SODASAN består av tvål som tvättaktivt ämne, som är snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbart. Tvålen är tillverkad genom en speciellt utvecklad metod som kallas låg temperaturförtvålning. Ingrediensenar är av vegetabiliskt ursprung och oxgalla och nedbrytningen sker snabbt och fullständigt (OECD). Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering
Certifierat av EcoGarantie.

  


Dosering

Fukta fläcken med kallt vatten först och gnugga sedan tvålen direkt på fläcken och låt verka. Skölj sedan noggrant eller tvätta i tvättmaskin. Upprepa behandlingen på envisa fläckar.


Innehållsförteckning

Ekologisk vegetabilisk tvål (anjonisk tensid), vatten, oxgalla, klorofyll, glycerin, natriumklorid, citronsyra

Tensider av naturligt ursprung.

pH-värde

10,0 – 10,5


Miljöinformation

Alla ingredienser förutom oxgallan är växtbaserade och är snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Eftersom tvål omedelbart fäller ut i avloppsvatten och förändras till inaktiv kalktvål anses den vara omedelbart nedbruten (primär nedbrytning). Den fullständiga nedbrytningen till koldioxid och vatten (sekundär nedbrytning) sker inom några timmar, utan belastning på miljön. Oxgalla är sedan länge ett traditionellt och välkänt fläckborttagningsmedel. Oxgallans effekt beror på de emulgerande egenskaperna i gallsyrasalterna, som oxgallan delvis består av, exempelvis glycholsyra och taurocholsyra. Alla ingredienserna i det ekologiska fläckborttagningsmedlet GALLTVÅL från SODASAN är oskadliga för miljön.

ekologisk GALLTVÅL 100 g - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologisk GALLTVÅL 100 g - SODASAN

Originalet - Galltvålen från SODASAN
ekologisk GALLTVÅL 100 g - SODASAN
ekologisk GALLTVÅL 100 g - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
19 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva