Produkter   » Rumsdoft » Produkt
ekologisk RUMSDOFT senses Sandel 500 ml Refill - SODASAN

ekologisk RUMSDOFT senses Sandel 500 ml Refill - SODASAN

ekologisk RUMSDOFT senses Sandel 500 ml Refill - SODASAN

Ekologisk RUMSDOFT senses Sandel från SODASAN sprider en behaglig naturlig doft av sandel i rummet. Den maskulina doften av sandel lugnar sinnet, andra tycker att doften för tankarna till orienten.

Skruva av trälocket och ta bort plastproppen som sitter i flaskan. Skruva på locket igen och ställ flaskan på önskad plats i rummet. Sätt i trästickorna som suger upp doftessensen. På så sätt avger stickorna doften som sprider sig sakta i rummet.

Välj gärna denna refill för att värna vår miljö. På så sätt hjälper du bland annat till med att minska på berget av förpackningar som vi människor dagligen förbrukar i vår vardag och du hjälper även till att spara på råvaror och energi. Dessutom är det ett smidigt sätt att enkelt kunna fylla på rumsdoften hemma. Samtidigt får du mer skön doft för pengarna.

OBS! Se till så att inga levande ljus står direkt bredvid rumsdoftens flaska eftersom den innehåller alkohol, som är lättantändligt. Och ha alltid rumsdoften utom räckhåll för barn.

Tips från kunder

Skönt med en doft i badrummet och en annan i sovrummet eller vardagsrummet. Det förhöjer effekten av olika dofter och de positiva reaktionerna på doften.

Bra för människan

Naturlig doft av rena eteriska oljor
Inga syntetiska tillsatser
Ingen påträngande doft

Ingen eld att vara orolig för (som vid doftljus)

Bra för miljön

Ekologisk RUMSDOFT senses Sandel från SODASAN innehåller inga syntetiska ämnen. Alkoholen tillverkas av ekologiska råvaror. Locket och trästickorna är tillverkade av FSC-certifierat bokträ. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering

Certifierat av Ecogaranti och Vegan Society.

         Vegan Society logo  


Dosering

Antal trästickor avgör vilken mängd och därmed intensitet av doften som sprids. Vänd gärna på trästickorna då och då för att höja doftintensiteten.


Innehållsförteckning

Ekologisk alkohol, parfym, linalool, limonen, citral, citrat.

100 % av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.


Miljöinformation

Alla ingredienser i ekologisk RUMSDOFT Sandel från SODASAN är växtbaserade och snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD).

ekologisk RUMSDOFT senses Sandel 500 ml Refill - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

 

ekologisk RUMSDOFT senses Sandel 500 ml Refill - SODASAN

Sprider en naturlig och skön doft av sandelträ i rummet, som är en maskulin, lätt orientalisk doft.
ekologisk RUMSDOFT senses Sandel 500 ml Refill - SODASAN
ekologisk RUMSDOFT senses Sandel 500 ml Refill - SODASAN
Artnr: SO20023-1 (Lägg till i Önskelista )
Fabrikat: Sodasan
295 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva