Produkter   » Vetevärmare » Produkt
Vetevärmare Kanaldyna


Vetevärmare Kanaldyna

Vetevärmare - en dyna med sydda kanaler. Skön avslappning för hela kroppen.

Kanaldynan är en speciellt framtagen produkt för att värma och ge avslappning åt till exempel onda ryggpartier. Den är också skön att lägga på magen för avslappning eller lindring av värk. Kuddens utformning ger en bra tyngd över det önskade området. Dynan sprider också en skön värme i en kall säng innan läggdags.

Använd den varm eller kall. Värm den i micron i någon minut eller kyl den i frysen.

Storlek 30 x 40 cm. Vikt 1,7 kg.

Tillverkad av 100 % ekologiskt linne och med tvättbart örngott.

Tvätta örngottet när det behövs i maskin på 60° till 90°. Använd tvättmedel utan optiska blekmedel eller perborater. Tvättmedel från SODASAN är därför väl lämpat för lin och är ett bra val. Linet kommer från naturen, så när trasan gjort sitt läggs den på komposten.

Vetevärmare Dyna - Bejlas är tillverkad i Sverige, närmare bestämt i Dalarna. Med ditt köp stöder du alltså närproduktionen av varor med bra kvaliet och du kan använda den med glädje i många år.

Vetevärmare Kanaldyna

Skön avslappning för en värkande kropp.
Vetevärmare Kanaldyna
Vetevärmare Kanaldyna
Artnr: BE411052KD (Lägg till i Önskelista )
320 SEK/st

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva