Sodasan

 

Vi erbjuder   SODASAN        

Vi tycker om snålhet, faktiskt. Vi hoppas att du handlar SODASANs produkter hos oss och då kommer du att upptäcka att du behöver små mängder av tvättmedel, rengöringsmedel, diskmedel och tvål och att det ändå blir rent. Detta innebär att du spiller mindre mängder av dessa medel i avloppsvattnet än vad som är vanligt.

Men det är inte bara det vi kan påstå med ett bra samvete. Alla ingredienserna i SODASANs produkter är dessutom snabbt biologiskt nedbrytbara. Det innebär att resterna som hamnar i avloppsvattnet när du har diskat, städat eller tvättat bryts ner till koldioxid och vatten på kort tid. Och koldioxid och vatten är helt naturliga ämnen som naturen själv består av och därför inte tar skada av. Risken för att naturen tar skada minskar om den biologiska nedbrytningen sker snabbt.

Du använder heller inga råvaror som har genmodifierats och inga onödiga kemikalier, vare sig så kallade bulkmedel för att späda ut mängden eller andra medel för att göra rengöringsprocessen brutalt effektivt. I de ekologiskt certifierade produkterna från SODASAN används inte heller några ämnen från råolja och inga djur har använts på laboratorium för att genomgå tester. SODASANs produkter testas på frivilliga människor, inte på djur.

Vi tycker att det låter riktigt bra. Och det är riktigt bra. 

Läs mer om vad vi menar med "ekologiska produkter". Du kommer att bli motiverad att vilja hjälpa till att förändra vår relation till naturen. Många råvaror kommer från ekologiska odlingar, men inte alla. Det beror på att vi konsumenter ännu inte är redo att betala priset för det. SODASANs ledning är eldsjälar som brinner för hållbara och rättvisa varor, men i dagsläget är konkurrensen för helt vanliga hushållsprodukter så stor att få konsumenter skulle acceptera ett pris på fyra eller fem gånger dyrare varor. Därför ser SODASAN till att råvaorna kommer från så nära odlingar som möjligt och har producerats under schyssta villkor. Alla produkter är väl beprövade vilket beror på SODASANs nästan 30 års efarenhet i branschen.

Du kommer också att uppleva hur gott alla produkter luktar, framför allt de som innehåller små mängder av eteriska oljor men också de som har inga dofter alls (de kallas för Sensitiv). Att det luktar så gott beror på  att det används naturliga vegetabiliska råvaror i alla SODASANs produkter. 

 

SODASAN Products that work for people who care !

Vi på Relfie är stolta över att vara Sodasans distributör för Sverige.

SODASAN tillverkas i norra Tyskland sedan över 30 år tillbaka. Produktionen är CO₂ neutral och tillverkningen sker enbart med energi från Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft. Alla ingredienser är vegetabiliskt baserade och snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbara (OECD).

  • Ekologiska vegetabiliska oljor av hög kvalité
  • Naturlig doft från växtoljorna
  • Inga färgämnen eller konserveringsmedel
  • GMO-fri (inga genmodifierade ingredienser)
  • Dermatologiskt testat, men inte på djur
  • Inga enzymer
  • Fosfatfri

 
Välj SODASAN om du vill vara med och påverka miljön positivt och undvika hälsofarliga kemikalier i din vardag.

Produkterna är certifierade av ECOCERT, EcoGarantie och VEGAN.

 Ecocert        Vegan Society logo  


Hemsida: http://www.sodasan.com/

Sida 1 av 5. Visar 0 av 129 poster.
[ Föregående ] (1) 2 3 4 5 [ Nästa ]

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva