Produkter   » Rengöring » Produkt
ekologisk DUSCH & BAD Rengöring 500 ml - SODASAN

ekologisk Dusch & Bad Rengöring 500 ml SODASAN

ekologisk DUSCH & BAD Rengöring 500 ml - SODASAN

Ekologisk DUSCH & BAD Rengöring från SODASAN gör effektivt rent i badrum och toalett och är mycket bra mot kalkspår och tvålrester. Utmärkt att använda vid rengöring av ytor såsom kakel, rostfritt, duschväggar av glas och plast, samt sanitär utrustning och inredning. Ekologiska DUSCH & BAD Rengöring från SODASAN lämnar inga ränder efter sig och är väldigt lämpligt för rengöring av sanitetsgods av akryl, som börjar bli mer och mer vanligt i badrum, som till exempel badkar och duschkabin. Akryl är mycket känsligt för repor och bör inte rengöras med hjälp av en slipande produkt.

Detta rengöringsmedel efterlämnar en underbart fräsch och naturlig doft av apelsin. Om du är doftkänslig så välj istället att städa med SODASAN Allrengöring Sensitiv. 

Bra för människan

Tar bort kalk och tvålrester
Naturligt fräsch doft
Praktisk och hygienisk för alla ytor i badrum och toalett
Innehåller vegetabiliskt rengörande ämnen

Bra för miljön

Ekologiska DUSCH & BAD Rengöring från SODASAN innehåller endast vegetabiliska tensider och äkta eteriska oljor. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering

Certifierat av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 EcocertVegan Society logo 


Dosering

Spraya jämt på ytan och låt verka i ungefär 1 minut. Skölj sedan bort och torka om nödvändigt med en luddfri trasa efter. Upprepa behandlingen och låt verka lite längre vid tuff smuts.


Innehållsförteckning

Vatten, alkohol (etanol), icke joniska tensider (sockertensider), vinäger, citronsyra, eteriska oljor med beståndsdelarna citral, geraniol, linalool, limonen. Innehåller citral. Kan framkalla allergiska reaktioner.

100 % av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.

pH-värde

4,3 – 4,5


Miljöinformation

I ekologiska DUSCH & BAD Rengöring från SODASAN är alla ingredienser vegetabiliskt baserade och snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Den fullständiga nedbrytningen (sekundär nedbrytning) bryter ned alkoholen till koldioxid och vatten. Sockertensider framställs av vegetabiliska stärkelser och kokofett. Citronsyra är en naturlig komponent i alla organismer. Råmaterialen bryts helt ned till koldioxid och vatten och klassificeras som lätt nedbrytbara enligt OECD.

ekologisk DUSCH & BAD Rengöring 500 ml - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologisk DUSCH & BAD Rengöring 500 ml - SODASAN

Gör enkelt hygieniskt rent i badrummet. Naturligt fräsch doft.
ekologisk DUSCH & BAD Rengöring 500 ml SODASAN
ekologisk DUSCH & BAD Rengöring 500 ml SODASAN
Fabrikat: Sodasan
44 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva