Produkter   » Tvål » Flytande Tvål » Produkt
ekologisk LIQUID Sensitiv Tvål/Duschtvål 300 ml - SODASAN

ekologisk LIQUID Sensitiv Tvål/Duschtvål 300 ml - SODASAN

ekologisk LIQUID Sensitiv Tvål/Duschtvål 300 ml - SODASAN

Ekologiska tvålen/duschtvålen LIQUID Sensitiv från SODASAN är en mild och närande tvål av vegetabilisk olja för hand- och kroppsvård. Huden blir mjuk och smidig, för det naturligt förekommande glycerinet bevarar fukten och ökar hudens elasticitet. Dessutom hjälper den till att bygga upp hudens naturliga skydd. Sodasan ekologisk LIQUID Sensitiv rekommenderas särskilt för känslig hud.

Man känner direkt att tvålen från SODASAN står för hög kvalité. Bara naturliga ingredienser och den är dryg.

Använd gärna refillen för att värna vår miljö. På så sätt hjälper du bland annat till med att minska på berget av förpackningar som vi människor dagligen förbrukar i vår vardag. Dessutom är det ett smidigt sätt att alltid ha tvål hemma som du kan fylla på din tvålpump med vid behov, i badrummet, på toaletten, i köket eller i verkstan mm. Samtidigt får du mer tvål för pengarna. Refillflaskan kan också placeras i väggbehållare.

Bra för människan

Tillverkad av ekologisk olivolja och solrosolja av hög kvalité
Doftfri - perfekt för barn och alla med känslig hud
Inga färgämnen, konserveringsmedel eller enzymer
Dermatologiskt testad, men inte på djur

Bra för miljön

Tvålen tillverkas av ekologisk vegetabilisk olja som rengöringssubstans, i en speciellt utvecklad lågtemperatur förtvålningsprocess. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering
Certifierad av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 Ecocert              Vegan Society logo      


Innehållsförteckning

Vatten, tvål av ekologisk vegetabilisk olja, etanol, citrat, glycerin

INCI: aqua, helianthus annus seed oil saponified* (potassium salts), potassium olivate*, alcohol denat., glycerine*, potassium citrate

* tillverkad av ekologiska råvaror

100 % av ingredienserna är av naturligt ursprun

17 % av ingredienserna från certifierad ekologisk odling

pH-värde

9,1 – 9,6


Miljöinformation

Alla ingredienserna i den ekologiska tvålen LIQUID Sensitiv från SODASAN är snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Eftersom tvål omedelbart fäller ut i avloppsvatten och förändras till inaktiv kalktvål anses den vara omedelbart nedbruten (primär nedbrytning). Den fullständiga nedbrytningen till koldioxid och vatten (sekundär nedbrytning) sker inom några timmar.

ekologisk LIQUID Sensitiv Tvål/Duschtvål 300 ml - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologisk LIQUID Sensitiv Tvål/Duschtvål 300 ml - SODASAN

Rekommenderas särskilt för känslig hud. Från SODASAN kommer denna sköna tvål som är lika bra att tvätta händerna med som duschtvål för hela kroppen.
ekologisk LIQUID Sensitiv Tvål/Duschtvål 300 ml - SODASAN
ekologisk LIQUID Sensitiv Tvål/Duschtvål 300 ml - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
39 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Eva & Pernilla

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva