Produkter   » Diskmedel » Produkt
ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple 500 ml - SODASAN

ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple 500 ml - SODASAN

ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple 500 ml - SODASAN

Ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple från SODASAN är ett mycket drygt diskmedel för handdisk. Passar även bra för ömtåliga föremål såsom porslin med gulddekor, kristallglas och silverbestick mm. Diskmedlet tar bort all smuts och löser fett exceptionellt bra och har en härligt fruktig doft av granatäpple, från naturliga eteriska oljor. Diskmedlet löddrar inte så mycket, men diskar rent ändå.

Tips från kunder

"Jag brukar lägga färgäkta trasmattan i blöt i badkaret med lite Sodasans diskmedel i över natten. Om det behövs tvättar jag den sedan i tvättmaskinen annars sköljer jag bara upp den i badkaret och centrifugerar i maskin."

Bra för människan

Inga petrokemiska ingredienser eller rester av onödiga kemikalier på disken
Naturligt och fräsch fruktig doft av granatäpple
Väldigt dryg
Inga färgämnen eller konserveringsmedel

Bra för miljön

Ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple från SODASAN innehåller enbart vegetabiliska substanser. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering
Certifierat av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 Ecocert         Vegan Society logo  


Dosering

För normalt smutsig disk används 4 ml (mindre än 1 tsk) till en diskho (10 L). Öka doseringen om det sitter väldigt tuffa och feta rester kvar på disken. Låt gärna disken ligga i blöt en stund, så släpper smutsen lättare.

Så länge räcker 500 ml

Ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple från SODASAN är mycket dryg. 500 ml räcker till 125 diskar.


Innehållsförteckning

Vatten, icke jonisk tensid (sockertensider), anjonisk tensid (kokosfettalkoholsulfat), avdunstat salt, citrat, eteriska oljor med beståndsdelarna limonen och citral.

100 % av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.

pH-värde

4,0 – 4,2


Miljöinformation

Alla ingredienser i ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple från SODASAN är växtbaserade och snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Sockertensider är gjorda av socker, stärkelse och kokosolja och är näst efter tvål, råvaror med bästa nedbrytningsegenskaper och anses lätt nedbrytbara enligt OECD. De har även i hårt vatten en mycket bra rengöringseffekt. Ingredienserna är hudvänliga.

ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple 500 ml - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple 500 ml - SODASAN

Drygt diskmedel som diskar rent och doftar naturligt fruktigt av granatäpple.
ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple 500 ml - SODASAN
ekologiskt DISKMEDEL Granatäpple 500 ml - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
34 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva