Produkter   » Bälten av brandslang » Produkt
Bälte Bob Röd - FEUERWEAR

Bältet Bob - Feuerwear®

Bälte Bob Röd - FEUERWEAR

Coolt och manligt one-of-a-kind piece

Bob är ett handgjort bälte gjort av återvunnen brandslang som kan kortas individuellt till önskad längd. Varje bälte från Feuerwear är en one-of-a-kind piece och varje bälte har sitt unika avtryck från brandslangen.

Bältet Bob gjort av återvunnen brandslang är den perfekta livvakten för dina jeans. Spännet med Feuerwear-märket och öljetterna ger dig en påfallande manlig look. Bältet Bob ifrån Feuerwear har ett spänne som är tillverkat av nickelfri metall.

Storlek

1400 mm x 380 mm

Miljöinformation

Feuerwear® arbetar för att skapa varor vars produktion och konsumtion inte har någon negativ inverkan på vår miljö - inte bara i den ekologiska meningen, utan även när det gäller socialt ansvar.

Konceptet Feuerwear® bygger på ett starkt engagemang att återvinna material och skapa ett ekovänligt mode. Med våra väskor stödjer vi en modern livsstil som för många är känd som LOHAS (Lifestyle of Health and Sustainability).

Men återvinning är bara den första delen i arbetet för en hållbar utveckling. Feuerwear® kompenserar för koldioxiden (CO2) som uppkommer när produkterna levereras, genom organisationen Atmosfair. Och hela produktionen sker i Europa i små familjeägda verksamheter med rättvisa arbetsvillkor och löner.

På brandstationen tvättas och rengörs brandslangarna efter varje gång de har använts. När slangarna kommer till Feuerwear® skärs de till, sys ihop och genomgår en noggrann tvätt igen. För mer information se "MER OM - Brandslangar".

Feuerwear Certifikat Atmosfair

 

 

Bälte Bob Röd - FEUERWEAR

Coolt och manligt one-of-a-kind piece. Ett unikt handgjort bälte gjort av återvunnen brandslang.
Bälte Bob Röd - FEUERWEAR
Bälte Bob Röd - FEUERWEAR
Fabrikat: Feuerwear
549 SEK/st
Feuerwear

Tillbaka

Minsta ordervärde

Lägsta order som vi kan hantera är 200 kr. Men SODASAN kan du även handla hos exempelvis

Apotea.se eller Bodystore.com

De levererar dessutom fraktfritt.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva