Produkter   » Vetevärmare » Produkt
Vetevärmare Kalle Kanin


Vetevärmare Kalle Kanin

Vetevärmaren Kalle Kanin - En härligt värmande kompis!
Sprider en skön värme i barnvagn och säng och kan hjälpa barnet att slappna av. Använd den varm eller kall. Värm den i micron i någon minut eller kyl den i frysen. Kroppen har en uppvärmningsbar innerkudde.  Huvud, armar och ben är stoppade med vadd.

Tillverkad i linnetyg, fylld med 100 % ekologiskt eller kravodlat vete. Kroppen utan innerkudde är tvättbar.

Tvätta kroppen när det behövs i maskin på 60° till 90°. Använd tvättmedel utan optiska blekmedel eller perborater. Tvättmedel från SODASAN är därför väl lämpat för lin och är ett bra val. Linet kommer från naturen, så när kaninen gjort sitt läggs den på komposten. Om ditt barn kan slita sig från sin kompis, vill säga...

Vetevärmare Kalle Kanin - Bejlas är tillverkad i Sverige, närmare bestämt i Dalarna. Med ditt köp stöder du alltså närproduktionen av varor med bra kvaliet och du kan använda den med glädje i många år.

Vetevärmare Kalle Kanin

Skön värmande kompis till bebis och barn.
Vetevärmare Kalle Kanin
Vetevärmare Kalle Kanin
Artnr: BE211051KK (Lägg till i Önskelista )
390 SEK/st

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva